Hummus de remolacha (Y Tahini)

Hummus de remolacha (Y Tahini)

Hey everyone, it is John, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Hummus de remolacha (Y Tahini). One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Hummus de remolacha (Y Tahini) is one of the most well liked of current trending foods on earth. It is appreciated by millions every day. It's easy, it's fast, it tastes delicious. They are fine and they look fantastic. Hummus de remolacha (Y Tahini) is something which I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Hummus de remolacha (Y Tahini), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Hummus de remolacha (Y Tahini) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Hummus de remolacha (Y Tahini) using 13 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve that.

El hummus se ha convertido en un picoteo obligado en casa, por sano y por sabor, pero podemos darle una vuelta de tuerca más y darle un toque diferente y no sólo en lo visual.

En este caso vamos a conseguir un color rosa fuerte pero con sabor a remolacha que lo hace muy rico. La remolacha la venden ya cocida por lo que no nos supone ningún esfuerzo su preparación.

El Tahini podemos prepararlo en casa o comprarlo ya hecho. Aquí os dejo la receta. #Alambiquecocina

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Hummus de remolacha (Y Tahini):

  1. Tahini:
  2. 2 cucharadas semillas de sésamo
  3. 4 cucharas agua o aceite de oliva virgen extra (yo utilizo agua)
  4. 1 pizca sal
  5. Hummus:
  6. 250 grs. garbanzos cocidos
  7. 1 remolacha cocida
  8. Zumo de medio limón
  9. 1 diente ajo
  10. 1 cucharada tahini
  11. Sal
  12. Pimienta
  13. Perejil

Steps to make to make Hummus de remolacha (Y Tahini)

  1. Tahini:
  2. Si optamos por hacer el Tahini casero vamos a comenzar a tostar las semillas de sésamo. De esta forma vamos a potenciar su sabor y nos será más fácil su elaboración.

    En una sartén ponemos las semillas y las vamos moviendo. En 3 o 4 minutos lo tenemos.

    Dejamos que se enfríe.
  3. Ahora lo mejor es usar un mortero o una picadora o molinillo y añadimos a las semillas el agua o el aceite y la pizca de sal. Yo uso agua porque queda un sabor más suave.

    El resultado será una pasta densa con un sabor muy potente.
  4. Si queréis podéis saltaros este paso comprando en supermercados especializados el Tahini ya preparado. A mi me gusta éste.
  5. Hummus:
  6. Si los garbanzos no están cocidos, debemos dejarlos a remojo el día anterior y después los coceremos en una olla a presión durante 12-15 minutos.

    También podemos usar garbanzos de bote ya cocidos.

    La preparación es fácil y rápida. Únicamente debemos poner todos los ingredientes en un vaso y con una batidor de mano mezclar todo hasta conseguir la textura deseada.
  7. En mi caso utilizo la Thermomix, lo pico durante 1 minuto a velocidad 5-7-9 y lo tenemos listo.
  8. Volcamos en un bol y decoramos al gusto, por ejemplo con semillas de sésamo y un chorrito de aceite de oliva virgen extra.
  9. Lo mejor untarlo en panecillos y combinarlo con otros hummus de diferentes sabores, por ejemplo el Hummus de garbanzos clásico o de aguacate. A cada cual más rico. Una forma de sorprender en alguna celebración y además conseguir un plato realmente rico.

    ¿Os animáis a probar?

As your experience as well as confidence grows, you will discover that you have a lot more all-natural control over your diet and also adjust your diet plan to your personal tastes with time. Whether you wish to serve a dish that utilizes fewer or more active ingredients or is a little basically zesty, you can make easy modifications to attain this goal. Simply put, begin making your dishes promptly. When it comes to standard cooking abilities for novices you do not require to discover them however only if you understand some easy cooking strategies.

This isn't a full guide to quick and also simple lunch recipes yet its good food for thought. With any luck this will obtain your imaginative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing way too many square meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Simple Way to Prepare Speedy Hummus de remolacha (Y Tahini). Thank you very much for reading. I am confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Gazpacho de pepino (Thermomix)

Gazpacho manchego (Thermomix31)

Tarta de queso