Bizcocho de zanahorias y canela
Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Bizcocho de zanahorias y canela. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.
Bizcocho de zanahorias y canela is one of the most favored of recent trending foods on earth. It is simple, it's fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. Bizcocho de zanahorias y canela is something which I have loved my whole life. They are nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Bizcocho de zanahorias y canela, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Bizcocho de zanahorias y canela delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Bizcocho de zanahorias y canela using 7 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.
Hace unos años publiqué un bizcocho de zanahoria que hemos hecho muchas veces, pero con el paso de los años hemos ido actualizando la receta y aunque las diferencias no son muy grandes, tengo que reconocer que nos gusta más con estos pequeños cambios. Queda mucho más esponjoso y con el toque de canela que le va perfecto a la zanahoria.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Bizcocho de zanahorias y canela:
- 250 grs. zanahorias (ya peladas)
- 4 huevos
- 150 grs. azúcar
- 125 ml. aceite de girasol
- 1 sobre levadura Royal® (16 gr.)
- 200 grs. harina
- 1 cucharadita canela
Steps to make to make Bizcocho de zanahorias y canela
- En Thermomix:
- Precalentar el horno 180º C. Pelamos las zanahorias y las picamos en la thermomix durante unos segundos a velocidad 7-10. Reservamos. Ponemos los huevos y el azúcar y programamos 3 minutos a velocidad 6. Añadimos el aceite, la zanahoria y la canela y mezclamos todo bien durante 10 segundos a velocidad 6. Por último, ponemos en el vaso la harina y la levadura y batimos todo durante 30 segundos a velocidad 6.
- Sin Thermomix:
- Precalentar el horno a 180ºC. Pelamos las zanahorias y las pasamos por un rallador. Reservamos. Ponemos en un bol los huevos y el azúcar y batimos bien. Mejor con unas varillas eléctricas. Añadimos el aceite de girasol, la zanahoria rallada y la canela. Batimos todo bien. Por último, añadimos la harina y la levadura y mezclamos hasta conseguir una mezcla homogénea.
- En un molde previamente engrasado volcamos la mezcla y lo llevamos al horno. En esta ocasión lo hice en un molde de 23 cm.
- Horneamos a 180º C durante 50 minutos. Se vemos que se dora demasiado la parte de arriba, cuando llevemos 35 o 40 minutos podemos taparlo con papel de aluminio.
- Dejamos que se enfríe y servimos.
- Queda un bizcocho muy esponjoso, con un sabor único...
- ...con un ligero toque a canela, que hará que nadie pueda resisitirse. ¿Os animáis a probar?
As your experience and also self-confidence expands, you will locate that you have extra natural control over your diet as well as adjust your diet plan to your individual preferences over time. Whether you want to offer a dish that utilizes fewer or more ingredients or is a little bit essentially spicy, you can make easy adjustments to attain this goal. In other words, begin making your recipes promptly. As for basic food preparation abilities for novices you do not need to discover them however just if you grasp some easy cooking techniques.
This isn't a complete overview to quick and also simple lunch recipes yet its great something to chew on. Hopefully this will get your imaginative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your family without doing way too many square meals on your journey.
So that is going to wrap it up for this exceptional food Steps to Make Speedy Bizcocho de zanahorias y canela. Thanks so much for reading. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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