Lasaña de fajitas y sobras
Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, we're going to make a special dish, Lasaña de fajitas y sobras. One of my favorites. This time, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Lasaña de fajitas y sobras is one of the most favored of current trending foods on earth. It's enjoyed by millions daily. It is easy, it is quick, it tastes delicious. They're nice and they look fantastic. Lasaña de fajitas y sobras is something that I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Lasaña de fajitas y sobras, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Lasaña de fajitas y sobras delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Lasaña de fajitas y sobras using 7 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve that.
A veces me da por improvisar y tenía un paquete de fajitas(tortillas de trigo) enormes, abierto y se iban a estropear, también contaba con contramuslos de pollo en salsa que habían sobrado y el thermomix de mi madre a mano. Así que... a improvisar
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Lasaña de fajitas y sobras:
- Tortillas de trigo, la cantidad depende de su tamaño
- Sobras de contramuslos de pollo en salsa
- Aprox 300gr de carne picada mixta
- Tomate frito
- Bechamel, la hice en el thermomix pero muchas veces la compro
- Sal, aceite, pimienta negra, cebolla
- Jamón York y queso(opcional)
Steps to make to make Lasaña de fajitas y sobras
- Mientras se preparaba la bechamel en el thermomix, desmenuce el pollo y por otro lado se sofríe la carne picada con un poquito de cebolla y le añadí tomate frito para que no quedara seca y darle un poco de color. Perdonar si no me explico bien que soy nueva en la aplicación y como Cocinillas también. La carne la sazone con sal y pimienta.
- Ahora ya tenía las tortillas por un lado, el pollo en salsa desmenuzado, la carne picada con tomate sofrita, y la bechamel echa. Me parecía que dos capas era poco y como tenía jamón York y queso decidí que lo iba a incorporar también.
- En una fuente para horno empecé poniendo tortillas para cubrir el fondo y añadí una capa con el pollo y bechamel, más tortillas y el jamón York y queso y más bechamel(me encanta), tortillas y la carne picada y bechamel y una última capa de tortillas y por supuesto bechamel, y lo metí al horno hasta que se doro' por arriba. Y a comer¡¡¡¡
- Sobró para el día siguiente y estaba buena pero reciente está mucho mejor. Espero que os guste y os sirva para salir del paso como me pasó a mí. Otras veces que no contaba con sobras he cogido pollo y lo he preparado igual que con la carne picada(añadiendo también algo de pimiento verde)pero aunque estaba bueno, la salsa del pollo de la primera vez le dio mejor toque.
As your experience and also confidence grows, you will locate that you have more natural control over your diet and also adjust your diet to your individual tastes with time. Whether you want to offer a dish that makes use of less or more components or is a little essentially spicy, you can make simple modifications to accomplish this goal. In other words, begin making your recipes on schedule. When it comes to standard food preparation skills for newbies you do not require to learn them but only if you understand some easy cooking techniques.
This isn't a total guide to fast and easy lunch recipes but its good something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your creative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family members without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that's going to wrap it up for this special food How to Prepare Super Quick Homemade Lasaña de fajitas y sobras. Thanks so much for your time. I am confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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