Crema de brócoli y puerro

Crema de brócoli y puerro

Hello everybody, I hope you are having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Crema de brócoli y puerro. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.

Crema de brócoli y puerro is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It is simple, it is fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. They're nice and they look wonderful. Crema de brócoli y puerro is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Crema de brócoli y puerro, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crema de brócoli y puerro delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Crema de brócoli y puerro is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Crema de brócoli y puerro estimated approx 40 minutos.

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Crema de brócoli y puerro using 10 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Es una crema muy ligera y súper sabrosa. Es una mezcla perfecta el brócoli con el puerro. No te haces una idea del sabor tan espectacular que tiene hasta que no la pruebas por primera vez; seguro que sorprenderás a tus comensales.

Ingredients and spices that need to be Take to make Crema de brócoli y puerro:

  1. 400 grs brócoli
  2. 1 puerro no muy grande
  3. 1/2 cebolla tierna
  4. 1 quesito
  5. 1 cda queso crema manchego curado
  6. Sal
  7. Pimienta negra recién molida
  8. Aceite de Oliva Virgen Extra
  9. Agua
  10. Sal en escamas

Instructions to make to make Crema de brócoli y puerro

  1. Lavamos el brócoli y quitamos el tallo central grueso que no utilizamos. Troceamos con la mano sacando los arbolitos que lo componen y el tallo que nos queda lo troceamos también con un cuchillo.
  2. Cortamos el puerro a rodajas no muy grandes poniendo más o menos la misma cantidad de parte blanca como verde y lo incorporamos a una olla.
  3. Cortamos la cebolla tierna en juliana y la incorporamos también a la olla.
  4. Añadimos un vaso de agua y ponemos los trozos de brócoli en la olla. Echamos un poco de sal y pimienta negra recién molida a las verduras, tapamos la olla y las ponemos a cocer al vapor durante 25 o 30 minutos más o menos en una olla convencional. (En olla a presión serían unos 10 minutos desde que empieza a salir vapor por la válvula), retiramos y pinchamos el brócoli para comprobar que está blandito.
  5. Una vez terminado de cocer añadimos el quesito y la cucharada de crema de queso manchego curado y procedemos a triturarlo todo incluido el líquido de la cocción. Si tenéis thermomix o alguna máquina donde triturarlo bien os podéis ayudar con ella porque con la batidora cuesta bastante más.
  6. Vamos rectificando de sal quedándonos mejor escasos y añadimos agua caliente dependiendo de la textura que le queramos dar, esto lo hacemos de poco en poco pues más vale quedarse corto y añadir más, que pasarse y que nos quede una sopa líquida que no es nuestro objetivo. Tiene que quedarnos una crema más o menos consistente y por eso le hemos puesto los quesos. (Podemos sustituir la cucharada de crema de queso manchego curado por otro quesito).
  7. La servimos en plato hondo y le ponemos por encima un hilo de aceite de Oliva Virgen Extra y espolvoreamos un poco de sal en escamas, no mucha, pues no se trata de salarla, si no de notar el crujiente del cristal de la sal en la boca al tomarla. También le quedan bien unos picatostes caseros.... (pero eso incrementa las calorías!!!!)

As your experience and also confidence grows, you will find that you have much more natural control over your diet plan as well as adapt your diet plan to your individual preferences over time. Whether you want to serve a dish that uses less or more ingredients or is a bit more or less zesty, you can make basic modifications to achieve this objective. Simply put, begin making your recipes promptly. When it comes to standard cooking abilities for beginners you don't need to discover them yet just if you grasp some simple food preparation strategies.

This isn't a total guide to quick and very easy lunch recipes yet its great food for thought. Hopefully this will get your creative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family members without doing a lot of square meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this special food Easiest Way to Make Quick Crema de brócoli y puerro. Thank you very much for your time. I'm sure you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Brownie de chocolate

Bizcocho de limón con thermomix

Pasta al roquefort