Bollo coscarón

Hey everyone, hope you are having an incredible day today. Today, we're going to make a special dish, Bollo coscarón. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.

Bollo coscarón is one of the most popular of recent trending foods on earth. It is easy, it is quick, it tastes yummy. It is appreciated by millions daily. They are fine and they look wonderful. Bollo coscarón is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Bollo coscarón, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Bollo coscarón delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Bollo coscarón is 12 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Bollo coscarón estimated approx 75 minutos.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Bollo coscarón using 14 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve it.

EL BOLLO COSCARON ES UN BIZCOCHO ECHO CON MASA DE PAN Y ES MUY TIPICO DE ZAMORA, CUANDO VOY EN EL MERCADO DE ZAMORA LO SUELEN VENDER Y SIEMPRE QUE VOY COMPRO UN BUEN TROZO DE LO RICO QUE ESTA.

HE SUBIDO LA RECETA DE [LA BICA GALLEGA DE TRIVES](http://www.mis-recetas.org/recetas/show/25478-bica-gallega-de-trives) A FACEBOOK Y UNA AMIGA ZAMORANA QUE TENGO EN FACE, ISABEL Y AMIGA DE MI PRIMA TOÑI( ZAMORA) AL LEERLA ME LO HA DICHO COMO SE LLAMA PUES YO NO SABIA QUE NOMBRE LLEVABA SOLO LA COMPRABA Y YA ESTA, Y OS ASEGURO QUE ESTA RIQUISIMAAA Y SI SE PARECE A LA BICA GALLEGA DE TRIVES; PERO ESTA ES LA RECETA EXACTA PUESTO QUE LA BICA SE HACE CON MANTECA DE VACA O MANTEQUILLA CLARIFICADA.

ME HA DICHO QUE LO SUELEN HACER EN INVIERNO EN EPOCA DE MATANZA, PERO YO SIEMPRE HE IDO EN EL MES DE AGOSTO A ZAMORA Y ES CUANDO LA HE COMPRADO, SE HACE CON MASA DE PAN, AQUI OS DEJO UNA SENCILLA PERO SI TENEIS MASA DE PAN, CON MASA MADRE OS SALDRA MUCHO MAS BUENA.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Bollo coscarón:

  1. MASA DE PAN
  2. 600 GR HARINA DE FUERZA
  3. 325 ML AGUA
  4. 1/2 CDTA SAL
  5. 40 GR LEVADURA DE PANADERIA
  6. PARA AÑADIR DESPUES
  7. 300 GR COSCARON (CHICHARRONES )
  8. 2CDA S DE MANTECA DE CERDO (IBERICA MEJOR)
  9. 250 GR AZUCAR
  10. 2 HUEVOS
  11. 100 ML ANIS O DE ESENCIA DE ANIS
  12. 1 CDTA SEMILLAS DE ANIS (OPCIONAL)
  13. PARA DECORAR
  14. AZUCAR, CANELA, ALMENDRAS LAMINADAS O NUECES

Instructions to make to make Bollo coscarón

  1. HACEMOS EL PAN PONIENDO LA HARINA EN UN BOL HACIENDO UN VOLCAN
  2. CALENTAMOS EL AGUA QUE ESTE SOLAMENTE TEMPLADA (NI FRIA NI MUY CALIENTE PUES MATARIA LA LEVADURA) Y DESHACEMOS LA LEVADURA EN ELLA Y LA ECHAMOS EN EL CENTRO CON UN TENEDOR O ESPATULA.
  3. VAMOS AMASANDO HASTA UNIR, LUEGO SEGUIMOS CON LAS MANOS HASTA QUE QUEDE COMPACTA Y HACEMOS UNA BOLA. ENHARINAMOS EL BOL Y PONEMOS LA MASA DENTRO, LO TAPAMOS CON UN TRAPO HUMEDO HASTA QUE DOBLE VOLUMEN, COMO UNA HORA MAS O MENOS.
  4. PONEMOS LOS CHICHARRONES EN UNA SARTEN A FUEGO MUY LENTO Y CUANDO SE HAYA DESHECHO LA GRASA, AÑADIMOS EL AZUCAR Y LA MANTECA DE CERDO, LO DEJAMOS COCER UN POCO Y RETIRAMOS DEL FUEGO
  5. SE LO AGREGAMOS A LA MASA DE PAN UNA VEZ ESTE LISTA, JUNTO A LOS HUEVOS BATIDOS, LIGERAMENTE CON EL ANIS Y AMASAMOS EL CONJUNTO NUEVAMENTE AYUDANDONOS DE MAS HARINA (PERO NO MUCHA PUES ES UNA MASA PEGAJOSA). DEJAMOS REPOSAR LA MASA NUEVAMENTE CASI UNA HORA
  6. FORRAMOS UNA LATA DE ALUMINIO DE 30x28x3, APROXIMADAMENTE, DE PAPEL DE HORNEAR Y PONEMOS LA MASA, Y ESPOLVOREAMOS CON AZUCAR, ALMENDRAS LAMINADAS, PIÑONES, NUECES, ETC... O SOLO CON AZUCAR, DEJAMOS REPOSAR LA MASA UNA MEDIA HORA MAS, MIENTRAS VAMOS PRECALENTANDO EL HORNO A 180º - 200 SEGUN HORNO Y HORNEAMOS UNOS 35-40 MINUTOS.
  7. EN THERMOMIX
    PONEMOS EL AGUA Y PROGRAMAMOS 1 MIN / V-1 / T-37, LUEGO AÑADIMOS LA LEVADURA PROGRAMAMOS UNOS SEGUNDOS A V-4
  8. AÑADIMOS LA HARINA TAMIZADA Y LA SAL Y PROGRAMAMOS 15 SEGUNDOS / V-6 Y LUEGO 3 MINUTOS / V-ESPIGA, DEJA REPOSAR LA MASA HASTA QUE SALGA POR EL VOCAL
  9. EN LA SARTEN DERRITE LOS CHICHARRONES A FUEGO LENTO Y CUANDO SE DERRITA ECHA EL AZUCAR Y LA MANTECA
  10. LUEGO ECHALO EN EL VASO JUNTO A LOS HUEVOS Y EL ANIS Y AMASA 2 MIN / V-ESPIGA, DEJALO REPOSAR UNOS 40 MIN, SACALO PONLO EN UNA LATA O MOLDE FORRADA DE PAPEL DE HORNEAR 30x28x3, Y DISTRIBUYE AZUCAR Y CANELA Y ALMENDRAS ETC.... POR ENCIMA HORNEA 40 - 45 MIN.

As your experience and also self-confidence grows, you will certainly find that you have a lot more all-natural control over your diet regimen and also adapt your diet plan to your individual tastes gradually. Whether you intend to offer a dish that utilizes less or more active ingredients or is a bit essentially zesty, you can make simple changes to achieve this objective. To put it simply, start making your dishes on schedule. As for basic cooking skills for newbies you do not require to discover them yet just if you master some straightforward food preparation methods.

This isn't a total guide to quick and very easy lunch dishes but its great something to chew on. With any luck this will obtain your creative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family members without doing too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Simple Way to Make Homemade Bollo coscarón. Thank you very much for your time. I'm sure you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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