Arroz integral "boloñesa"

Arroz integral "boloñesa"

Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Arroz integral "boloñesa". One of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.

Arroz integral "boloñesa" is one of the most popular of current trending meals in the world. It's simple, it is fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions every day. They're fine and they look wonderful. Arroz integral "boloñesa" is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Arroz integral "boloñesa", starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Arroz integral "boloñesa" delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Arroz integral "boloñesa" is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Arroz integral "boloñesa" using 14 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve that.

Hace ya bastantes años, a mi marido, que le encanta el arroz de todas las formas existentes en el mundo, se le ocurrió esta receta, por aquel entonces en versión no tan saludable. Desde entonces la comemos de vez en cuando porque nos encanta.
Realmente no tiene mucho misterio, y seguro que habrá otras personas que también hagan algo similar, pero he decidido subirla ya que es uno de los platos de nuestra casa.
Nosotros la utilizamos como plato único. Como pasa en otros platos, habrá quien piense que cuanta carne, como con los espaguetis boloñesa. Pero como en otras ocasiones he dicho, son las cantidades que nosotros necesitamos según nuestro nutricionista, y lógicamente, el resto de comidas del día influyen en esta. Pero si os apetece, podéis hacerla con vuestras cantidades y a vuestro gusto.
¡Espero que os guste!

#uceda

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Arroz integral "boloñesa":

  1. 145 g arroz integral
  2. 325 g carne picada de ternera
  3. Tomate triturado natural
  4. 1/4 cebolla
  5. 1 trozo pimiento verde
  6. 1 trozo pimiento rojo
  7. Perejil fresco
  8. Pimienta negra molida
  9. Orégano
  10. Albahaca
  11. Al gusto otras especias
  12. 1 cdta sirope de agave
  13. 1 quesito
  14. Queso en polvo o rallado (el que más os guste)

Steps to make to make Arroz integral "boloñesa"

  1. Hacemos el arroz según indicaciones del paquete.
    Yo suelo hacerlo en el cestillo de la Thermomix. 1 litro de agua, 30', temperatura 100°, velocidad 4.
    Cuando termina de hacerse me gusta aclararlo con agua fresca en el grifo para que no se quede pegado y escurrirlo.
  2. En una sartén con un poco de aceite de coco hacemos las verduras troceadas hasta que queden blanditas. Con una tapa en la sartén de hacen antes con la ayuda de su propio vapor. Así no hay que usar mucho aceite.
  3. Cuando esté blandita añadimos la carne picada con la pimienta y cocinamos un poco hasta que la carne vaya quedando suelta. Añadimos el perejil picado y lo cocinamos un par de minutos más
  4. El tomate podéis añadirlo al gusto dependiendo de si queréis más espeso o no. Yo lo voy añadiendo a ojo porque tampoco quiero que haya demasiada salsa.
  5. Añadimos el sirope de agave, el orégano, la albahaca y el quesito. Cocinamos a fuego medio y le vamos dando vueltas para que el quesito se derrita.
    Normalmente lo tengo hasta que el arroz está listo.
  6. Mezclamos el arroz con el tomate, servimos y añadimos quesito en polvo.
    ¡Comer calentito!
  7. Os invito a que me sigáis en mi cuenta de Instagram: @salma.sweetcupcake o Dulce Magdalena

As your experience as well as self-confidence expands, you will certainly discover that you have extra all-natural control over your diet plan and also adapt your diet plan to your individual tastes with time. Whether you intend to serve a recipe that utilizes fewer or even more ingredients or is a bit basically zesty, you can make straightforward adjustments to attain this objective. To put it simply, begin making your dishes in a timely manner. As for standard cooking skills for beginners you do not need to learn them but just if you understand some simple food preparation techniques.

This isn't a total guide to fast and easy lunch dishes but its great food for thought. With any luck this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your household without doing too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up with this special food Simple Way to Prepare Award-winning Arroz integral "boloñesa". Thank you very much for your time. I'm confident you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Gazpacho de pepino (Thermomix)

Gazpacho manchego (Thermomix31)

Tarta de queso