Pasta al roquefort

Pasta al roquefort

Hello everybody, it's Jim, welcome to my recipe site. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Pasta al roquefort. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

Pasta al roquefort is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It is simple, it's quick, it tastes yummy. It is appreciated by millions daily. Pasta al roquefort is something that I have loved my whole life. They're fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Pasta al roquefort, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pasta al roquefort delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pasta al roquefort is 1 persona. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can have Pasta al roquefort using 10 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

http://pekandoconeva13.com/2018/09/30/pasta-al-roquefort/
Biennnnn, ya volvemos otra vez a asaltar cocinassss
No, no me he vuelto loca, es que este mes de septiembre comienza la sexta temporada de asaltos del juego del #asaltablogs donde los participantes nos convertimos en mangantes y asaltamos la cocina del blog que sale por sorteo.
En esta nueva temporada le ha tocado a Ana Melm la propietaria del blog Migas en la mesa 
Y aunque ha puesto a su gato de vigilante para que no nos colemos lo hemos hecho igual.
Lo que me he llegado a reír con ella y su blog por que cada receta tiene una historia que te hace sacar una sonrisa.
La receta que le he mangado esta hecha con queso de cabrales pero como no lo conseguí encontrar a la charcutería a la que voy por que se les había acabado y quería hacer la receta antes de que me pillara el toro opte por hacerla con queso roquefort que también es un queso fuerte y huele que no me veas, yo no soporto su olor pero en mi casa les gustan los quesos contra más fuertes mejor.
La receta se la he hecho para mi hijo, por que entre que mi hija come en el trabajo mi marido a dieta y yo no soporto ese queso pues para el niño, que cuando la vio decía que había mucho que no creía que se la acabara toda, pues si me descuido no lavo ni el plato no quedó nadaaaaaaaaaaaa, le encanto

Ingredients and spices that need to be Take to make Pasta al roquefort:

  1. 75 gramos pasta (yo he usado tagliatelle al nero di seppia)
  2. Sal
  3. Ingredientes para la salsa:
  4. 1 cucharada aceite
  5. 25 g cebolla
  6. 30 gr queso Roquefort
  7. 200 g nata
  8. 25 gr nueces
  9. Sal
  10. Pimienta

Steps to make to make Pasta al roquefort

  1. Ponemos una olla con agua y sal a hervir, una vez este hirviendo añadimos la pasta y la dejamos el tiempo que indique el paquete, en mi caso han sido 5 minutos.
  2. Una vez esté lista la escurrimos, colocamos el escurridor sobre la olla y la tapamos  con una tapa para que no se enfríe mientras vamos haciendo la salsa.
  3. Preparación de la salsa:
    Picamos la cebolla lo más pequeña que podamos, yo no quería ensuciar la thermomix para tan poca cosa y dale que te pego con el cuchillo.
  4. Ponemos la cucharada de aceite en la sartén y vamos haciendo la cebolla. Cuando esté doradita introducimos el queso y esperamos a que se vaya fundiendo el fuego que este a temperatura media.
  5. Ahora le toca el turno de la nata, vamos dejando que vaya cociendo, cuando veáis que le quedan unos dos o tres minutos para que este lista le añadís
  6. Las nueces picaditas  y un poco de pimienta molida y rectificáis de sal si hace falta, se mezcla todo y a comerrrrr
  7. Fuente:

    http://migasenlamesa.com/pasta-al-cabrales-ese-agradable-olor-a-pies/

As your experience and self-confidence grows, you will locate that you have more natural control over your diet and adjust your diet plan to your personal tastes gradually. Whether you wish to offer a dish that uses less or even more ingredients or is a bit basically spicy, you can make basic modifications to achieve this objective. To put it simply, begin making your dishes in a timely manner. When it comes to basic cooking abilities for newbies you do not need to discover them but only if you understand some simple food preparation methods.

This isn't a complete overview to fast as well as very easy lunch recipes yet its great something to chew on. Hopefully this will obtain your creative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing a lot of square meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this special food Easiest Way to Prepare Super Quick Homemade Pasta al roquefort. Thanks so much for your time. I am sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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