Pan de molde sin corteza

Pan de molde sin corteza

Hey everyone, hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Pan de molde sin corteza. One of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Pan de molde sin corteza is one of the most popular of recent trending foods in the world. It is appreciated by millions daily. It is simple, it's quick, it tastes delicious. They are fine and they look fantastic. Pan de molde sin corteza is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Pan de molde sin corteza, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pan de molde sin corteza delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can have Pan de molde sin corteza using 6 ingredients and 10 steps. Here is how you cook it.

Seguro que a muchos de vosotros os encanta el pan de molde sin corteza y os preguntáis cómo poder hacerlo en vuestra casa, pues os diré que el secreto es el microondas.

Efectivamente este pan no se hace en el horno sino en el microondas en apenas 7 u 8 minutos.

El resultado es increíble, tiene muy buen sabor y conseguimos una miga blandita y casi como el comprado.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Pan de molde sin corteza:

  1. 300 grs. harina
  2. 40 grs. mantequilla
  3. 180 ml. leche
  4. 20 grs. azúcar
  5. 5 grs. sal
  6. 25 grs. levadura fresca

Instructions to make to make Pan de molde sin corteza

  1. Con Thermomix:
  2. Ponemos la leche, la mantequilla y la levadura fresca en el vaso y programamos 4 minutos a 37º a velocidad 4.

    A continuación, añadimos la harina, el azúcar y la sal. Mezclamos todo durante 5 segundos a velocidad 6 y programamos 4 minutos a velocidad espiga.
  3. Sin Thermomix:
  4. En un cazo calentamos la leche a la que añadimos la mantequilla para que se deshaga del todo.

    Desmigamos la levadura y con ayuda de una cuchara removemos hasta que se disuelva.

    Incorporamos la harina, el azúcar y la sal y y mezclamos bien. Finalmente amasamos durante unos minutos con las manos.
  5. Hacemos una bola con la masa y la tapamos con un papel film al que le pondremos un poco de aceite para evitar que la masa se pegue. Dejamos que doble su tamaño. Aproximadamente 1 hora.
  6. Pasado ese tiempo quitamos el aire que haya podido coger la masa y le damos forma de alargada, de forma que nos entre en un molde tipo plum cake, al que le habremos untado un poco de aceite para ayudar a que luego salga sin problemas.

    Aquí debéis tener en cuenta que debe ser un molde de cristal o silicona y que os entre en el microondas.

    Volvemos a tapar la masa con papel film y lo dejamos levar durante otros 30 minutos.
  7. Pasado ese tiempo llega el turno de meterlo al microondas.

    Debemos bajar la potencia del microondas a 500 o 600 W (regulando la intensidad de potencia) y lo dejaremos entre 7 u 8 minutos.
  8. Con mucho cuidado de no quemarnos lo sacamos y aún en caliente lo desmoldamos. Dejamos enfriar sobre una rejilla.
  9. Lo mejor para este tipo de panes es mantenerlo en bolsas de plástico, así nos durará mucho más tiempo tierno.
  10. Como véis nos queda un pan fantástico, unas rebanadas como las compradas. Perfectas para hacer tostadas o sándwiches.

    ¿Os animáis a probar?

As your experience and also self-confidence expands, you will discover that you have extra natural control over your diet and adjust your diet plan to your personal preferences in time. Whether you want to offer a dish that uses less or even more components or is a bit basically hot, you can make simple adjustments to accomplish this objective. Simply put, begin making your dishes on time. As for basic food preparation skills for novices you don't require to learn them but just if you understand some simple cooking strategies.

This isn't a full overview to fast and also easy lunch recipes however its excellent something to chew on. Ideally this will certainly obtain your innovative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your family without doing way too many square meals on your journey.

So that's going to wrap this up for this special food Recipe of Speedy Pan de molde sin corteza. Thanks so much for reading. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Bizcocho de limón con thermomix

Brownie de chocolate

Harina sin gluten casera