Pañuelitos de conejo con setas al aroma de romero
Hello everybody, it is Brad, welcome to my recipe page. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Pañuelitos de conejo con setas al aroma de romero. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Pañuelitos de conejo con setas al aroma de romero is one of the most favored of current trending meals on earth. It is appreciated by millions every day. It's easy, it is fast, it tastes delicious. Pañuelitos de conejo con setas al aroma de romero is something which I have loved my entire life. They are nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Pañuelitos de conejo con setas al aroma de romero, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pañuelitos de conejo con setas al aroma de romero delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook Pañuelitos de conejo con setas al aroma de romero using 20 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve that.
Los Pañuelitos de conejo..... me dio un amigo cocinero esta receta y a los niños les encanta, no sé si porque les cae en gracia el nombre de "pañuelitos" o porque al tener la pasta Brick y que son devoradores de todo tipo de pastas, además de un relleno exquisito. Se los zampan hasta de dos en dos. Ideal para comidas de cumpleaños de niños y mayores.
Ingredients and spices that need to be Get to make Pañuelitos de conejo con setas al aroma de romero:
- 1 Conejo
- 8 Hojas pasta Brick
- ---- Para el relleno
- 2 Dientes Ajo
- 100 gr Cebolla
- 75 gr Pimiento verde
- 100 gr Setas
- Sal y Pimienta (al gusto)
- 1 Ramita Romero o Tomillo
- Aceite de oliva
- ---- Para la salsa
- Puerro, Zanahoria y Cebolla (restos sobrantes)
- 1/2 lt Vino tinto
- Huesos del conejo todos
- 1 Cucharada Harina
- un chorrito Coñac
- 1 Cabeza Ajos
- Aceite de oliva
- ---- Para acompañar
- Papilla
Instructions to make to make Pañuelitos de conejo con setas al aroma de romero
- Comenzamos deshuesando el conejo. Con los huesos elaboramos un fondo al que añadiremos cebolla, zanahoria y puerro. Cuando esté añadimos la cucharada de harina y rehogamos. Incorporamos el vino tinto y dejamos reducir. Añadimos agua o caldo y dejamos cocinar. Colamos y espesamos con un poquito de maicena diluida en agua.
- Ponemos a dorar los dos dientes de ajos con la cebolla picada no demasiado fina, agregamos el pimiento verde y luego le incorporamos la carne de conejo troceada. Salpimentamos y añadimos el romero fresco o tomillo y las setas troceadas (se puede hacer con cualquier variedad de setas o castañas previamente cocidas). Incorporamos el coñac y flameamos. Dejamos cocinar este relleno durante 12 minutos a fuego lento para que se vayan uniendo texturas y sabores. Se tritura con dos golpes en la therm.
- Separamos la rama de romero, escurrimos y reservamos un poco de la grasa del relleno. Cortamos tiras de pasta brick de unos 6 cm de ancho. Pintamos con la grasa que separamos del relleno y colocamos pequeñas porciones de relleno para envolverlas en pequeños triángulos para formar los pañuelitos.
- Horneamos a 190º C como unos 12 minutos hasta que estén dorados. Para la guarnición cocinamos unas papas a las que añadiremos unos trocitos de mantequilla y un chorrito de nata (se puede hacer el puré con batatas).
- Los pañuelitos se pueden rellenar de conejo en salmorejo, sobrante, y la salsa se muele.
As your experience and confidence grows, you will certainly discover that you have a lot more all-natural control over your diet and also adjust your diet regimen to your personal tastes in time. Whether you want to offer a recipe that uses less or even more ingredients or is a little bit more or less zesty, you can make simple adjustments to achieve this goal. In other words, start making your dishes promptly. As for fundamental food preparation skills for novices you do not require to learn them but just if you master some straightforward food preparation techniques.
This isn't a total overview to quick as well as very easy lunch dishes yet its great something to chew on. With any luck this will obtain your creative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family members without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that's going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Homemade Pañuelitos de conejo con setas al aroma de romero. Thanks so much for your time. I am confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment